Ingrediënten:
Voor de taartbodem:
350 g verkruimelde koekjes (natuurwinkel)
125 g sojaboter
Voor de vulling:
250 g silken tofu
300 g pure chocolade (minstens 80% cacao)
sojaslagroom (vb. Soyatoo)
Bereidingswijze
Smelt de sojaboter en vermeng met de verkruimelde koekjes. Maak er een bodem mee in een ronde bakvorm en bak gedurende 10 à 15 minuten in een voorverwarmde oven op 175°C. Laat afkoelen.
Smelt de chocolade 'au bain marie' en voeg ze bij de silken tofu. Mix goed. Giet het mengsel in de taartbodem.
Laat afkoelen in de koelkast gedurende minstens 1 uur voor het serveren.
Werk af met toefjes sojaslagroom.
Tips:
- Het is heel belangrijk dat je voor dit recept silken tofu gebruikt. Bij gebruik van gewone tofu wordt de vulling heel vast en zwaar!
dinsdag 3 augustus 2010
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten