ca. 20 stuks
Ingredienten:
75 g vijfgranenmix (gort, zilvervliesrijst, gierst, quinoa, gerst je kan ze zelf kiezen en mengen)
2 el sesamzaadjes
75 g havermout
50 g rozijnen en/of abrikozen
4 el pindakaas met nootjes
kaneelpoeder
kardemompoeder
75 g rietsuiker (of honing of rijststroop)
75 g kokosolie
2 eieren
Werkwijze:
Kook de granen zo'n 45 min tot ze lekker kleverig en zacht zijn.
Laat ze goed uitlekken.
Rooster de sesamzaadjes in een droge koekepan.
Houd de helf van de zaadjes apart.
Doe alle ingredienten samen met de granen in een kom en meng alles goed doorelkaar.
Bekleed de bakvorm met bakpapier en schep het beslag erin.
Strooi er de resterende sesamzaadjes overheen.
Bak in ca. 30 minuten goudbruin op 175 graden.
Keer het op een plank en snijd in dikke repen.
zondag 21 februari 2010
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten