Ingredienten:
2 kopjes quinoa
3 el maiskiemolie
tempé (half blok)
1el geschilde en fijngehakte gember
1el knoflookschijfjes
50g taugé
2el rijstwijnazijn
1el donkere sesamolie
2el sojasaus
peper
50 fijngehakte lenteui
verse koriander
3el geroosterd sesamzaad
*extra sojasaus naar smaak
Werkwijze
Breng de quinoa aan de kook.
Verhit de olie en voeg de tempé toe, bak al roerende in tien minuten krokant.
Voeg de knoflook en gember toe en bak nog een paar minuten.
Voeg de sperzieboontjes en de azijn, sesamolie en sojasaus toe en bak het geheel al roerende nog zo'n tien minuten door.
Haal de quinoa van het vuur en giet af, meng de quinoa door de tempé en serveer met sesamzaadjes, lenteui en koriander.
dinsdag 30 november 2010
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten