Thai curry met notenrijst
4 personen
bereiding: 30 minuten
Ingrediënten:
1 pakje Thai Curry (natuurwinkel)
1 blikje (400 ml) kokosmelk
300 gram gemengde wokgroenten (courgette, paprika, broccoli, aubergine)
300 gram tahoe of tofu
1 pak (275 gram) notenrijst
1 ui
olie
2 eetl geraspte kokos
Bereiding
• Kook de notenrijst zoals aangegeven op de verpakking.
• Snipper de ui en fruit deze in een beetje olie op laag vuur.
• Snijd de tahoe in kleine blokjes.
• Maak de curry, zoals aangegeven op de verpakking, en voeg als extra ingrediënten de kokosmelk, wokgroenten en tahoe toe.
• Serveer de rijst met de Thaise curry met wat geraspte kokos
Tip
Vervang de tahoe door noten, zoals cashewnoten, pecannoten of hazelnoten.
dinsdag 3 augustus 2010
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten