dinsdag 3 augustus 2010

Thai curry met notenrijst

Thai curry met notenrijst


4 personen
bereiding: 30 minuten

Ingrediënten:

1 pakje Thai Curry (natuurwinkel)
1 blikje (400 ml) kokosmelk
300 gram gemengde wokgroenten (courgette, paprika, broccoli, aubergine)
300 gram tahoe of tofu
1 pak (275 gram) notenrijst
1 ui
olie
2 eetl geraspte kokos



Bereiding

• Kook de notenrijst zoals aangegeven op de verpakking.

• Snipper de ui en fruit deze in een beetje olie op laag vuur.

• Snijd de tahoe in kleine blokjes.

• Maak de curry, zoals aangegeven op de verpakking, en voeg als extra ingrediënten de kokosmelk, wokgroenten en tahoe toe.

• Serveer de rijst met de Thaise curry met wat geraspte kokos

Tip

Vervang de tahoe door noten, zoals cashewnoten, pecannoten of hazelnoten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten