Quinoapap met walnoten (1 persoon)
Ingrediënten:
4 eetlepels quinoavlokken
4 walnoten
snuf zeezout
200 ml koe- of geiten- of rijste- of haver- of sojamelk
Bereiding
Doe de vlokken met noten, zout en melk in een steelpan en breng aan de kook. Draai het vuur lager en laat op een plaatje in 10-15 minuten gaar worden.
Amaranthpap met citroen en gember (2-4 personen)
Ingrediënten:
1 liter (bron)water
250 gram amaranthvlokken
sap en rasp van 1 citroen
stukje verse gemberwortel van 2 cm, geschild en geraspt
mespunt gedroogde specerijen (koriander * of kaneel *)
Bereiding
Doe de vlokken in een middelgrote pan met het citroensap en –rasp, de gember, de kruiden en 1 liter water. Breng alles aan de kook, temper het vuur en laat het 20 minuten zachtjes doorkoken.
zondag 9 mei 2010
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten