Recept voor 2 personen
Ingredienten:
2 koolrabi's
1 paprika
2 tomaten
1 teentje knoflook
1 halve ui
half blikje tomatenblokjes
dille, peper, zout, peterselie
beetje sap van een citroen
1 bouillion blokje (eetl bouillion zonder gist)
2 kopjes gierst
Werkwijze
Schil en snijd de koolrabi in kleine blokjes en kook ze 15 minuten in een pannetje water.
Kook de gierst samen met het bouillion blokje zo'n 15 min.
Snijd de ui, knoflook, paprika en tomaten.
Bak de ui en knoflook en voeg na 3 min de paprika, tomaten en tomatenblokjes toe.
Voeg dille en peper en zout en het citroensap toe en laat het geheel 5 min sudderen.
Voeg de koolrabi toe en bak het nog 5 min mee.
Serveer de gierst met koolrabi saus met wat peterselie.
zondag 16 mei 2010
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten