woensdag 18 november 2009

Pompoen Geitenkaas Risotto

Ingredienten:

1 halve biologische pompoen
1 halve rode paprika
1 halve gele paprika
1 ui
1 teentje knoflook
1 kopje risotto (bio)
tijm
peper en zout
kruidenbouillonblokje
geitenkaas
pijnboompitjes
0.5 liter water

Werkwijze:

Snijd de paprika, ui, knoflook in kleine stukjes.
Snijd de pompoen in stukjes van 2 cm.
Breng het water aan de kook samen met het bouillontablet.

Fruit de ui en knoflook in een koekepan of wok en bak de pompoen en paprika mee.
Voeg de rijst toe en schep en laat deze even mee bakken.
Strooi er wat peper overheen.
Schep er een soeplepel bouillon bij en ga zo door totdat de bouillon op is en de rijst gaar is.
Rooster de pijnboompitjes in een droge koekepan.

Voor de opmaak:

Schep de pompoenrisotto op een bord, verkruimel hier de geitenkaas over en strooi er als laatste de pijnboompitjes overheen.

Lekker met verse tijm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten