vrijdag 20 november 2009

Quinoasalade

Ingredienten:

4 tomaten
1,5 kopje quinoa
1 blikje tonijn
2 eieren
1 avocado
1 winterpeen
2 bosuitjes
sap van een halve limoen
1 teentje knoflook
1 rode peper
1 eetl mayonaise (bio)
peper en zeezout
2 eetlepels vissaus

Kook de Quinoa zoals op de verpakking staat, wel zo makkelijk om tegelijkertijd de eieren mee te koken.
Snijd de tomaten in grote stukken en knijp ze uit.
Meng het sap van de tomaten samen met het limoensap, gehakte chili en vissaus.
Wok de winterpeen 10 minuutjes zodat deze wat zachter wordt.
Meng de Quinoa, tonijn samen met de knoflook, bosui, mayonaise en wat peper en zout.
Schenk de marinade erbij.
Snijd de eieren in vieren en snijd de avocado in kleine stukjes (avocado met wat zeezout en limoensap besprenkelen voor extra smaak).

Schep de Quinoa/tonijn mix op een bord met daarover de winterpeen, tomaten, eieren en avocado.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten